Tel: 06 406 556 82 - Vraag direct en vrijblijvend een proefles aan! Proefles aanvragen!

Autorijlessen

Autorijlessen bij rijschool Utrecht

Wil je autorijlessen bij een rijschool in Utrecht, Hilversum of Amersfoort? Bij autorijschool Rijluxe krijg je rijles in een Volkswagen Golf VI. Stap voor stap leer je zelfstandig de auto te besturen. Rijlessen worden bij ons zeer zorgvuldig opgebouwd. We beginnen met een rijles op een makkelijk niveau. Daarna wordt de lat steeds een stukje hoger gelegd, totdat je helemaal klaargestoomd bent voor het examen en dus zelfstandig en zelfverzekerd het verkeer in kan.

Snel je rijbewijs halen bij autorijschool Utrecht?

De spoedopleiding is een intensieve rijopleiding. Net zoals bij een normale rijopleiding worden alle rijvaardigheden geoefend, maar dan in een kortere periode. Bij rijschool Rijluxe in Utrecht kun je kiezen uit een spoedopleiding van 2, 3 of 4 weken.

Tussentijdse toets bij rijschool Utrecht

Voorafgaand aan het echte examen kun je bij rijschool Utrecht een TTT (tussentijdse toets) doen, waarbij een praktijkexamen nagebootst wordt door het CBR. Je kunt hierbij niet je rijbewijs behalen, maar wel een objectief advies krijgen van de CBR-examinator. Ook kun je eventueel vrijstellingen krijgen voor de bijzondere manoeuvres (de stopopdracht, de omkeeropdracht en de arkeeropdracht), zodat je deze niet meer hoeft te doen tijdens je echte examen.

Volg ons op social media!

Rijschool Rijluxe

  1. Home
  2. Sitemap
  3. Contact