Tel: 06 406 556 82 - Vraag direct en vrijblijvend een proefles aan! Proefles aanvragen!

Rijlessen bij rijschool Utrecht?

page title

Op zoek naar een voordelige rijschool in de omgeving van Utrecht?

Bij Rijschool Rijluxe ben je dan aan het goede adres. 
Met jarenlange ervaring en een unieke methode zorgen wij ervoor dat je bij elke rijles waar voor je geld krijgt.

Je kunt bij ons je eigen rijles samenstellen en daarbij de keuze maken:

– Wanneer je wilt rijden
– In welke omgeving
– Per pakket of per les betalen
– Hoe veel rijlessen je wilt en nog veel meer.

Bij Rijluxe Rijschool Utrecht hebben wij een eigen rijlesmethode ontwikkelt waar bij het doel niet alleen is dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt, maar ook dat je op een veilige en verantwoordelijke manier kunt deelmaken van het verkeer. De lessen zijn er op gericht dat de leerling alle vereisten van het rijexamen op een leuke en duidelijke manier leert en waarbij de leerling inzicht en een eigen manier vind bij het auto rijden.

Wij zijn van mening dat wanneer je rijlessen bij ons neemt dit niet alleen moet helpen om je rijexamen te halen maar ook voor het auto rijden na dit examen. Vandaar dat als je bij ons gaat leren rijden je leert hoe je veilig rijdt voor je zelf en voor andere weggebruikers.

Als je eerst eens wilt kijken hoe dat er aan toe gaat bij onze rijschool in Utrecht dan kun je op deze site ook een proefles aanvragen.

Proeflessen zijn geheel verblijvend en bieden een goede kijk op onze werk­ en leerwijze. Je maakt op deze manier ook kennis met een van onze enthousiaste en ervaren rijinstructeurs en zal zien dat je gelijk zin krijgt om meer te gaan rijden.

De rijinstructeurs van rijschool Rijluxe Utrecht Onze rijinstructeurs zijn jong, ervaren en gecertificeert. Je krijgt een vaste rijinstructeur zodat hij of zij altijd weet hoe ver je bent, hoe je rijdt en wat wel of niet goed gaat. Het enthousiasme waarmee de lessen gegeven worden helpen de leerlingen om zelfverzekerd en met plezier te kunnen rijden. We horen van veel leerlingen dat zij nooit verwacht hadden dat rijlessen behalve leerzaam ook zo lol kon zijn.

Rijlessen bij rijschool in omgeving Utrecht

Wij bieden rijlessen aan in de omgeving van Utrecht, Hilversum en Amersfort. Zoals eerder vermeld gebruiken wij een eigen rijlesmethode. De eerste les beginnen we met de basics van auto rijden en daarna zorgen wij dat het niveau vanaf de eerste rijles omhoog gaat.

Bij rijschool Utrecht een spoedopleiding volgen

Als je graag snel je rijbewijs wilt halen bij autorijschool Utrecht dan kun je ook een spoedopleiding nemen. Het is een zelfde manier van lessen als bij onze normale rijlessen alleen met een korte tijdsduur.

Dit is een intensieve maar succesvolle manier om je rijbewijs zo snel mogelijke te halen.

Wij bieden 3 verschillende soorten rijles spoedopleiding aan:

– spoedopleiding 2 weken

– spoedopleiding 3 weken

– spoedopleiding 4 weken

Heb je nog vragen over onze rijlessen?

Als je vragen hebt, meer informatie wilt of als er iets onduidelijk is neem contact dan op.

Volg ons op social media!

Rijschool Rijluxe

  1. Home
  2. Sitemap
  3. Contact